Sitemap
   
Velkommen

Info vedr. den pågående corona smitterisiko:  Klinikken er åben. Alle samtaler gennemføres som internetbaserede videosamtaler/ telefonsamtaler. Alle der har aftaler, vil blive kontaktet og informeret om de nærmere procedurer. Nye patienter kan henvende sig i telefontiden eller via hjemmesidens Kontakt 
 
Om Anette Skriver 
 

Anette Skriver arbejder med mennesker i krise, med eksistentielle konflikter eller udfordres med påkrævede forandringer.

Smerter, kronisk sygdom og livsstilsproblemer er Anette Skrivers hovedarbejdsområder både i klinisk praksis, undervisning og forskning.

Der arbejdes med videnskabeligt godkendte metoder til at bevare, genskabe eller opbygge en personlig bæredygtig balance og psykologisk fleksibilitet.

Arbejdet retter fokus på at identificere meningsfulde/eksistentielle værdier og igangsætte  og støtte adfærd der bringer den enkelte tilbage på sporet af det man egentlig gerne vil på trods af livets udfordringer

Anette Skriver er en hyppigt brugt underviser og foredragsholder for et bredt publikum bl.a. patientforeninger, sundhedsfaglige og socialfaglige personalegrupper, virksomheder og selskaber.

Anette Skriver har klinik i Århus og Ebeltoft

Henvendelser vedr. foredrag mm. kan rettes til anetteskriver@gmail.com

Henvendelser vedr. konsultation sker via "Kontakt" knappen her på siden eller via mail: info@anetteskriver.dk (datasikret)